BOEKEN

Print

Discover ianka’s published books

z

Audiobooks

Listen to ianka’s stories

iPad

Read & play with ianka’s interactive children’s book for iPad

Online

Work in progress ….ianka’s first online novel

De trilogie van Uil plus leeuwerik

Drie filosofische getinte prentenboeken rond de vriendschap tussen een uil en een leeuwerik. Met prachtige tekeningen van Sebastiaan van Doninck
Learn More

De wonderbaarlijke reis van de Hupsala Princess

De Ark van Noach meets Love Boat in dit wervelende hilarische verhaal over een cruiseschip en haar eigenaardige gasten. Dit audioboek werd geschreven en ingelezen door ianka in het kader van 11.11.11. actie met als thema klimaatsverandering en verspreid over meer dan 300 basisscholen.
Learn More

Flikken anders bekeken

Non-fictie boek waarin ianka het ontstaan en succes van de 10 jaar lopende succesreeks Flikken-Gent vertelt. Ianka speelde in de 3 laatste seizoenen een van de hoofdrollen.
Learn More

Roodkopje

Een selectie uit de columns die ianka drie jaar lang voor Flair schreef. Ludiek, herkenbare, relativerende vertelsels over ianka’s leven als ambitieuze vrouw, actrice en moeder van 2 jonge kinderen.
Learn More

De uitvinding van Wolfie

Bij de lancering van iPad in Belgiƫ in 2009 bracht ianka als eerste auteur een interactief prentenboek exclusief gemaakt voor iPad op de markt. De app stond maandenlang op de eerste plaats op iTunes-boeken.
Learn More

Boek ianka voor een auteurslezing, voorleessessie of schrijfopdracht

Contact