Spreker

ianka is mediaprofessional met een jarenlange ervaring in theater, film, radio en televisie. Ze schreef verschillende boeken en columns in magazines en is een graag geziene host in panels en moderatiegesprekken op events.

 

Ik vind het  fantastisch om te zien hoe je als spreker ook je lichaamstaal gebruikt (zoals een actrice) het is iets wat ik te weinig doe.

Yves Hanouille
Collaboration Agent

 

ianka gave a very inspiring speech at our Failing Forward conference in 2014 – sharing heartfelt experiences and lessons learned to help our audience prevent making the same mistakes and understanding that they are not alone in encountering a bumpy road on their way to success!

Karen Boers
Co-founder & Managing Director @ Startups.be,
Board member & CEO @ European Startup Network

Als netwerk voor professioneel actieve vrouwen, vinden we het bij Artemis belangrijk om vrouwen een podium te geven om hun ervaringen te delen met anderen. Als voorzitter ben ik dankbaar dat Ianka onze uitnodiging aannam. Ianka slaagde er in om de groep vrouwen die aan haar lippen hing te boeien met haar persoonlijk verhaal wat ze bracht op een heel kwetsbare manier. Ianka is van vele markten thuis is. Met een zelf geschreven verhaal zoog de actrice ons naar de kern van haar boodschap : ” Waarom wil iedereen altijd en overal een etiket op plakken?.” Op Ianka zijn vele etiketten te plakken en dat is net haar sterkte. Out of the box verhalen bedenken, schrijven, vertellen en vorm geven en gevoelens op een eerlijke manier delen met mensen. Het kind moet een naam hebben, verhalenarchitect Ianka hoeft voor mij geen naam te hebben. Ianka is zichzelf en dat is wat haar bijzonder maakt.

Suyin Aerts

Waarover spreekt ianka

Inspirerend spreken

Geloofwaardigheid en inspireren zijn twee fundamentele aspecten bij het spreken voor publiek. Maar hoe komt het dat iemand als inspirerend wordt ervaren? Ben je geloofwaardig als je charismatisch bent?

Falen om te groeien

Ianka is een van de boegbeelden van Failing Forward, de campagne voor en door ondernemers en met steun van de overheid, die zonder schroom getuigen over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun weg naar succes. Ze vertelt over haar faalmomenten, eerlijk en ongecensureerd. Haar boodschap is kristalhelder: falen mag: om te leren, te groeien en finaal slimmer te worden. Want fouten worden pas echt mislukkingen als je er geen lessen uit trekt.

 

Boek ianka als spreker op uw event

Neem contact op

Recent nieuws

Ontdek je graag meer over public speaking en de opleidingen?

Super! Schrijf je dan meteen in op deze mailpost.

Marketing by

Wat vertel je als je hoofd vol zit met nieuwe inzichten

Een injectie van start-up DNA Wie heeft meegedaan aan een Ignition Bootcamp van Nexxworks weet waar ik het over heb. Vijf dagen lang wordt je ondergedompeld in een bad van inzichten en ervaringen, gebracht door domeinexperten. Wie ook maar vreest een beetje...

Lees meer

Ambassadeur campagne Failing Forward

“Als actrice word je voortdurend afgewezen omwille van een heleboel andere redenen dan je talent en eigen kunnen. Dat soort falen is niet fijn om te ervaren. Het enige wat je dan kunt doen, is loslaten. Dat moet je absoluut leren.” Omdat praten over falen nog steeds...

Lees meer

Looking back at Failing Forward

Storify the talk Op het jaarlijkse congres van Failing Forward heb ik voor het eerst mijn eigen 'kwetsbare' verhaal verteld. Werken en leven in een wereld waarbij je als artiest en publiek figuur voortdurend op de grens van succes en falen balanceert is een invalshoek...

Lees meer