Dit is de situatie

Dit is de situatie: De bende van ianka telt 4 mensen: 2 rijpe en 2 halfwassen. Alle vier doen ze dingen met een camera. Alle vier roepen ze door huis: ‘Stilte, ik ben in opname’, waarop de andere 3 verstijven en hopen dat het niet te lang zal duren.
De bende van ianka heeft zo goed als alles in huis om een productiehuis te zijn. Alleen een studio ontbreekt.

Ontbreekt een studio? Hoor ik onze katten zeggen.. En dat hele huis dan, met die tuin? Is dat geen grote op locatie studio?

En ze hebben gelijk, Jack en Jones. Stiekem hopen ze op een figurantenrol waarbij ze al slapend op een schapenvachtje in beeld zullen liggen.

Maar er is nog iets. Ons huis, dat is een mooi fijn huis om te wonen. Leuke sfeer en al. Maar ik ben het interieur wat beu. En we zitten met zo veel spullen waar we niets meer mee doen maar te mooi zijn om weg te gooien.

Al een paar maanden broed ik op een praatprogramma, ik weet precies wat ik er mee wil gaan doen en hoe het eruit moet zien. En nee, ik ga hier niet voor naar een zender… duurt te lang allemaal. Teveel gedoe.

Dus.. aangezien productiehuizen locaties gaan hunten, kan ik even goed jagen en vangen hier in ons huis. Na overleg met De Bende, is dan ook besloten om hier opnamen te maken. Jipie, alleen nu wil ik nog wel een en ander aan interieur veranderen :)) En opruimen. En grote kuis.. oei ruik ik daar vluchtgedrag?

RECENT POSTS

Hoe onze garage sale een succesvol online leven leidde

Bekaf waren we  op zondagavond nadat we onze garagepoort hadden dichtgedaan. Het was me het weekend wel! Wat vooraf te lezen was in #debendevanianka Lily en ik beslisten halsoverkop om een garage sale te houden. Een garage sale is een concept dat we vooral kennen van...

Lees meer

Dit is het plan: We houden een garagesale

#De bende van ianka heeft nu  besloten om een garagesale te houden. Voor de correctheid der zaken moet hier wel bij vermeld worden dat het slechts om het vrouwelijke (en meest ondernemende) deel van de bende gaat. Het jongste bendelid zal later op de hoogte gebracht...

Lees meer